Morgan W104CE Dreadnought

Kenmerkend voor deze semi akkoestische gitaar is de geweldige bespeelbaarheid en zijn mooie warme... € 195,00 lees meer »

Stage Line DI-Box DIB-100

Stageline DI-box garandeert een optimale signaaloverdracht van muziekinstrumenten naar een mixer ... € 29,95 lees meer »

Yamaha Stagepas 600i draagbaar PA-systeem

De stagepas 600i is het topmodel van de Stagepas-serie. Zoals alle Stagepas modellen is ook ... € 839,00 lees meer »

Vox VT20X Valvetronix

Deze  Valvetronix VT20X is voorzien van een gloednieuwe modellering  en klinkt zelfs be... € 179,00 lees meer »

Yamaha AC5M ARE VN

The AC5M ARE, concert body cutaway guitar, features all-solid mahogany back and sides with hand-s... € 1 095,00 lees meer »

  • Home »
  • Muziekschool - Docenten

Muziekschool - Docenten

Gitaar/Bass - Jeroen van den Biggelaar

Met 10 Jaar oud is Jeroen begonnen op de muziekschool in Venlo.  Op zijn  16 jaar kreeg hij zijn eerste elektrische gitaar.  Daarna heeft hij de opleiding klassiek gitaar en schoolmuziek gevolgd op het conservatorium in Maastricht. In verschillende bands speelde hij muziek van Simon and Garfunkel , Dire Straits, Led Zeppelin, Jimi Hendrix en Steve Vai. Door opnames van Al Di Meola, John Mc Laughlin en Paco de Lucia (Friday night live in San Fransisco) raakte hij geïnteresseerd in jazz., waarnaast hij een privé opleiding (DJAM) in Amsterdam volgde voor jazz muziek en kwam de muziek van Django Rheinhardt tegen. Bij Fappy Lafertin heeft hij les gekregen in de stijl van Django. Met zijn  gypsy jazz formatie L’esprit du swing en zijn blues/rocktrio heeft hij regelmatig diversen optredens..
Inmiddels geef Jeroen nu al 14 jaar gitaarles.
Bij het lesgeven kun je met hem in allerlei stijlen in aanraking komen zowel op de akoestische- als de elektrische gitaar. Jeroen heeft een grote flexibiliteit ontwikkeld en veel kennis.
 


Gitaar - Jip Weijers

Jip is al weer een tijd verbonden aan onze muziekschool en oogst veel lof met zijn manier van les geven !
Hij is  altijd bezig met muziek en speelt al jaren gitaar.
Na een studie psychologie te hebben gedaan, gaat hij zich volledig op de muziek richten. Daarnaast  studeerde hij aan de rockacademie. Jip  verdiept zich graag in allerlei verschillende soorten muziekstijlen. Zijn  eigen spel richt zich vooral op blues/rock/pop..
Jip probeert op een persoonlijke manier les te geven door de gitaarstudent zelf te laten kiezen wat hij/zij wil leren. Zo kunnen beide zich richten op het aanleren van bepaalde technieken, nummers of muziekstukken, op de muziektheorie, muziekgeschiedenis of een mix van dit alles.
Jip kijkt uit om je te ontmoeten voor een eerste les bij hem.
 


Piano/Keyboard/Synthesizer - Frank Grieten

De wondere wereld, zwarte en witte toetsen van keyboard en piano. 
Een keyboard toetsenbord met vele geheimen, mogelijkheden en verassingen. Het keyboard beschikt over vele verschillende instrumenten en klanken ook je eigen interne drummer paraat om je liedjes te begeleiden. Opname mogelijkheid van je eigen spel en aansluiting op computer.  Een veelzijdig instrument of je nu Pop, Rock, Klassiek of Hip Hop of Dance muziek wil maken. Muziek en techniek. Moeilijk? Moet je een Whizzkid zijn? Welnee ieder kan het leren. Laat je verassen door drummer, gitarist, trompettist of wat dan ook te zijn.

​Ontdek een leven met muziek.

 Of ga je voor de mooie pianoklank met als zijn nuances, zacht en hard aangeslagen met gevoel gespeeld, klassiek of toch modern. Muziek van Bach, Vivaldi tot pop en de hits spelen het kan allemaal bij Muziek lessen bij muziekzaak Hans van Bree. Wie geeft deze lessen dat is Frank Grieten ( zie foto). Ik ben een conservatorium opgeleid toetsenist. Gestart met mijn lessen in april 2018 bij van Bree Muziekschool. Met mijn ruime ervaring van meer dan 27 jaar in het muziekonderwijs en goed pedagogisch inzicht leer je bij muziek maken op een aangename en in een prettige leersfeer. Ieder op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. In de lessen van een half uur leert u alle facetten van muziek maken. Alle mogelijkheden van keyboard worden benut maar ook de speelmanieren en musiceren op de piano.

Ik ga u met veel plezier en enthousiasme begeleiden in uw muzikale reis voor jong vanaf 5 jaar maar ook voor de beginnende of al ervaren volwassene hobbyist. Tot gauw.


Slagwerk / Percussion - Ruud Bruil

Ruud is onze Drum en Percussion docent en is gespecialiseerd in alle stijlen.
Met alle diploma's op zak en veel ervaring en passie voor zijn vak kan iedereen bij hem terecht.
Niet alleen starters, maar ook gevorderden drummers kunnen met hem iedere drumstijl inslaan. 
Als je zin heb  kun je meteen aan de slag.

Maak een afspraak voor een gratis proefles !

 


HEADRUSH Pedalboard
sE Billy Gibbons Signature
Vox MV50 Combo Pack € 289
Ed Sheeran ÷ Signature Edition
Nieuwsbrief
Adresgegevens
Van Bree Muziek
Patersstraat 4
5801 AV Venray
[routebeschrijving]

Tel: 0478-586 246
Fax: 0478-568 233

E-mail: info@hansvanbree.nl
[contactpagina]

Rabobank:
IBAN: NL43RABO0173927750
BIC: RABONL2U

Onze snelle bezorging

Van Bree Muziek streeft ernaar dat artikelen die op voorraad zijn, direkt te versturen. Artikelen...

lees meer »
Veilig betalen

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabo, ABN AMRO, ING en Postbank. Met iDEAL kunt u ve...

lees meer »