Boston FRC-2-BK 19 inch rack case

 19 inch rack case, 2 HE, houten flight case, zwart, 570mm inbouwdiepte € 83,00 lees meer »

Roland JD-XA Digital Crossover Synthesizer

Nu met een gratis eersteklas Roland M-100 AIRA hoofdtelefoon ter waarde van €269,- ... € 1 699,00 lees meer »

Sterling by Music Man CT30HSS Cutlass Vintage Cream

Een van de duurzame ontwerpen uit de beginjaren van Music Man is de dubbele cutaway en drie picku... € 435,00 lees meer »

sE electronics X1S Vocal Pack Studio Bundle

De SE Electronics X1 Studio Bundle is een perfecte microfoonbundel voor home en project studio be... € 209,00 lees meer »

Salvador Cortez CC-60CE incl. luxe gigbag

Klassieke gitaar, massief ceder bovenblad, cutaway, Fishman ISY-201 electronics, met luxe gigbag ... € 599,00 lees meer »

  • Home »
  • Muziekschool - Docenten

Muziekschool - Docenten

Gitaar/Bass - Jeroen van den Biggelaar

Met 10 Jaar oud is Jeroen begonnen op de muziekschool in Venlo.  Op zijn  16 jaar kreeg hij zijn eerste elektrische gitaar.  Daarna heeft hij de opleiding gitaar en schoolmuziek gevolgd op het conservatorium in Maastricht.
 

In verschillende bands speelde hij muziek van Simon and Garfunkel , Dire Straits, Led Zeppelin, Jimi Hendrix en Steve Vai. Door opnames van Al Di Meola, John Mc Laughlin en Paco de Lucia (Friday night live in San Fransisco) raakte hij geïnteresseerd in jazz., waarnaast hij een privé opleiding (DJAM) in Amsterdam volgde voor jazz muziek en kwam de muziek van Django Rheinhardt tegen. Bij Fappy Lafertin heeft hij les gekregen in de stijl van Django. Met zijn  gypsy jazz formatie L’esprit du swing en zijn blues/rocktrio heeft hij regelmatig diversen optredens.

Inmiddels geef Jeroen al 15 jaar gitaarles op onze muziekschool..
Bij het lesgeven kun je met hem in allerlei stijlen in aanraking komen zowel op de akoestische- als de elektrische gitaar. Jeroen heeft een grote flexibiliteit ontwikkeld en veel kennis.
 


Gitaar - Joep Kanters

Ik ben Joep Kanters en ik ben een van de gitaarleraren bij Hans van Bree in Venray. Ik ben 23 jaar, kom uit Venlo en studeer aan de Rockacademie in Tilburg, waar ik doordeweeks ook woon. 

Tijdens jouw gitaarles bij mij, staan de dingen die jij graag zou willen leren en die jij leuk vindt om te spelen centraal. Elke leeftijd is welkom en elke stijl is mogelijk. 

Naast gitaar spelen in de meest praktische zin is het ook optioneel om te leren over muziektheorie, popgeschiedenis, het instrument zelf, en alles wat daar bij komt kijken. 
Van versterkers tot pedalen, en van optreden tot covers opnemen.

Ik speel in meerdere bands, heb de nodige ervaring in het leslokaal, in de muziekwinkel én op het podium, en sta te popelen om met nieuwe leerlingen aan de slag te gaan met het mooiste instrument wat er is!

Ik ben elke zaterdag op de muziekschool aanwezig en i.v.m. corona zijn er inmiddels ook de nodige maatregelen getroffen. 

 


Piano/Keyboard/Synthesizer - Frank Grieten

 

De wondere wereld, zwarte en witte toetsen van keyboard en piano. 

Een veelzijdig instrument of je nu Pop, Rock, Klassiek of Hip Hop of Dance muziek wil maken. Muziek en techniek. Moeilijk? Moet je een Whizzkid zijn? Welnee ieder kan het leren. 


‚ÄčOntdek een leven met muziek.

Mijn naam is Frank Grieten en ben een conservatorium opgeleid toetsenist en geef sinds 2018 muziekles op de Muziekschool van Hans van Bree.
Met ruime ervaring van meer dan 28 jaar in het muziekonderwijs en goed pedagogisch inzicht leer ik je muziek maken op een aangename en in een prettige leersfeer.
Ieder op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. In de lessen van een half uur leert u alle facetten van muziek maken. Alle mogelijkheden van keyboard worden benut maar ook de speelmanieren en musiceren op de piano.

Ik ga u met veel plezier en enthousiasme begeleiden in uw muzikale reis voor jong vanaf 5 jaar maar ook voor de beginnende of al ervaren volwassene hobbyist. Tot gauw.


Slagwerk / Percussion - Ruud Bruil

Ruud is onze Slagwerk en Percussion docent en is gespecialiseerd in alle stijlen.

Met alle diploma's op zak en veel ervaring en passie voor zijn vak kan iedereen bij hem terecht.

Niet alleen starters, maar ook gevorderden drummers kunnen met hem iedere drumstijl inslaan

Als je zin heb  kun je meteen aan de slag.

 

 


NUX Effects & Amps
Royall Resonators
Vonyx Speaker Kit 2.2
Ukeleles op voorraad !
Historie

Al meer dan 36 jaar uw muziekwinkel !! Sinds 1988 verkopen wij muziekinstrumenten va...

lees meer »
Nieuwsbrief