Boss GP-10S Guitar Processor

Ongelimiteerde klankmogelijkheden ! De nieuwe GP-10 plaatst geweldige gitaareffecten en stemmo... € 399,00 lees meer »

Yamaha Revstar RS820CR

Met de REVSTAR presenteerd Yamaha na 20 jaar weer een geheel nieuwe serie electrische gitaren ! ... € 775,00 lees meer »

Behringer V-AMP Pro Bass

De 19"uitvoering met een weergaloze kwaliteit en een heleboel plek voor opslag van je eigen ... € 99,00 lees meer »

Yamaha LS26 ARE II + koffer

The vintage-inspired L26 reminds us of tradition of Yamaha guitars. Open-gear tuners and overall ... € 3 595,00 lees meer »

Ibanez AF75TDG Artcore

IBA AF75TDG-IV SEMI-ACOUSTISCH HOLLOW BODY neck type Artcore Mahogany set-in neck body Maple ... € 499,00 lees meer »

  • Home »
  • Muziekschool - Docenten

Muziekschool - Docenten

VACATURE

Momenteel is er plaats voor een :

Inspirerende  en motiverende Docent:

Piano / Keyboard
&
Gitaar 

 


Gitaar/Bass Jeroen van den Biggelaar

Met 10 Jaar oud is Jeroen begonnen op de muziekschool in Venlo.  Op zijn  16 jaar kreeg hij zijn eerste elektrische gitaar.  Daarna heeft hij de opleiding klassiek gitaar en schoolmuziek gevolgd op het conservatorium in Maastricht. In verschillende bands speelde hij muziek van Simon and Garfunkel , Dire Straits, Led Zeppelin, Jimi Hendrix en Steve Vai. Door opnames van Al Di Meola, John Mc Laughlin en Paco de Lucia (Friday night live in San Fransisco) raakte hij geïnteresseerd in jazz., waarnaast hij een privé opleiding (DJAM) in Amsterdam volgde voor jazz muziek en kwam de muziek van Django Rheinhardt tegen. Bij Fappy Lafertin heeft hij les gekregen in de stijl van Django. Met zijn  gypsy jazz formatie L’esprit du swing en zijn blues/rocktrio heeft hij regelmatig diversen optredens..
Inmiddels geef Jeroen nu al 10 jaar gitaarles.
Bij het lesgeven kun je met hem in allerlei stijlen in aanraking komen zowel op de akoestische- als de elektrische gitaar. Jeroen heeft een grote flexibiliteit ontwikkeld en veel kennis.
 


Gitaar Jip Weijers

Jip is al weer een tijd verbonden aan onze muziekschool en oogst veel lof met zijn manier van les geven !
Hij is  altijd bezig met muziek en speelt al jaren gitaar.
Na een studie psychologie te hebben gedaan, gaat hij zich volledig op de muziek richten. Daarnaast  studeerde hij aan de rockacademie. Jip  verdiept zich graag in allerlei verschillende soorten muziekstijlen. Zijn  eigen spel richt zich vooral op blues/rock/pop..
Jip probeert op een persoonlijke manier les te geven door de gitaarstudent zelf te laten kiezen wat hij/zij wil leren. Zo kunnen beide zich richten op het aanleren van bepaalde technieken, nummers of muziekstukken, op de muziektheorie, muziekgeschiedenis of een mix van dit alles.
Jip kijkt uit om je te ontmoeten voor een eerste les bij hem.
 


Piano/Keyboard/Synthesizer Benjamin Elshout

Benjamin Elshout (1980) is onze Piano & Keyboard docent die op woensdag en zaterdag met veel plezier  les geeft aan zowel kinderen als volwassen leerlingen. Bejamin maakt al heel zijn hele leven enthousiast muziek. Vanaf jonge leeftijd met pianolessen begonnen en op zijn 17de al op het conservatorium gegaan om muziek te studeren. Benjamin speelt nu  piano, keyboard, orgel en synthesizer en maakt graag muziek in verschillende bands, waaronder een heel grote funk-band, met wel 15 andere muzikanten. Ook maak hij elektronische dansmuziek met allerlei synthesizers en drumcomputers. Benjamin vind het belangrijk dat je leert te genieten van muziek maken. Techniek en noten leren lezen helpen je daarbij. We gaan aan de slag met muziek die je zelf leuk vind, en hij zal je dingen leren die je nog niet kent. Improvisatie is ook belangrijk. Je kunt ook les krijgen in het maken van muziek met de workstations of synthesizers. Kom gerust een proefles nemen!


Slagwerk / Percussion Ruud Bruil

Ruud is onze Drum en Percussion docent en is gespecialiseerd in alle stijlen. Met alle diploma's op zak en veel ervaring en passie voor zijn vak kan iedereen bij hem terecht. Niet alleen starters, maar ook gevorderden drummers kunnen met hem iedere drumstijl inslaan.  Als je zin heb  kun je meteen aan de slag.

maak een afspraak voor een gratis proefles !

 


Gitaar/Bass/Viool Cyril Whistler

Cyril Whistler is ruim 20 jaar uitvoerend musicus,en heeft o.a. gespeeld met Bert Heerink, Hans Dulfer, Sue Chaloner en Robby Valentine. Tevens heeft hij talloze cd’s gemaakt met o.m. Whistler Courbois Whistler, Bert Heerink en Transworld.  Cyril is al sinds het begin met onze muziekschool verbonden en is gespecialiseerd in Rock, Jazz, Country, Blues en Singer-Songwriter repertoire.
Door zijn brede muzikale verleden kan hij naast de noodzakelijke theorie, vooral een stukje praktijkervaring meegeven in de les. Dit kan met name een voordeel zijn voor gitaristen die al wat gevorderd zijn, en in een bandje spelen. Noten lezen is niet noodzakelijk.

 


sE Billy Gibbons Signature
Ed Sheeran ÷ Signature Edition
Vox MV50 Combo Pack € 289
Nieuwsbrief
Adresgegevens
Van Bree Muziek
Patersstraat 4
5801 AV Venray
[routebeschrijving]

Tel: 0478-586 246
Fax: 0478-568 233

E-mail: info@hansvanbree.nl
[contactpagina]

Rabobank:
IBAN: NL43RABO0173927750
BIC: RABONL2U

Onze snelle bezorging

Van Bree Muziek streeft ernaar dat artikelen die op voorraad zijn, direkt te versturen. Artikelen...

lees meer »
Veilig betalen

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabo, ABN AMRO, ING en Postbank. Met iDEAL kunt u ve...

lees meer »